HWE Professionals

Wij zijn HWE Professionals. De personeelsbemiddelaar met 15 jaar ervaring in het duurzaam werven, selecteren, matchen en detacheren van professionals voor het bedrijfsleven. HWE Professionals bemiddelt personeel op lbo-, mbo- en hbo-niveau en is gespecialiseerd in de vakgebieden Sociale Zekerheid, Techniek, Logistiek, Bouw en Office.

HWE staat voor het ontzorgen van u als werkgever in uw recruitmentproces. Als u kiest voor de inschakeling van een bemiddelingsbureau, mag u ervan uitgaan dat dit u tijd en werk bespaart en tot een beter en sneller resultaat leidt. Daarom screent HWE namens u de kandidaten streng op diploma’s, persoonlijkheid en referenties. Door persoonlijk contact, kennis van wensen en achtergronden van werkgever en kandidaat, en maatwerk in bemiddeling, ontstaat een succesvolle match en meerwaarde voor u als klant.

Al ruim 15 jaar bemiddelen wij professionals naar een andere baan. Wij kijken niet alleen naar het cv maar ook naar de aansluiting van persoonlijkheid en ambities op sfeer, cultuur en ontwikkelingsmogelijkheden.


Onze vakgebieden


Een greep uit onze klanten


Kernwaarden HWE Professionals

Wij zijn er trots op om voor HWE Professionals te werken en zijn één grote familie.


Verbinden is de sleutel tot succes.


We hebben passie voor ons vak en laten iedere dag onze persoonlijke betrokkenheid zien.


Veiligheid heeft de hoogste prioriteit.


We hebben respect voor onze klanten, werknemers, leveranciers en overige belanghebbende, de natuur en milieu.


We zijn een integere en betrouwbare HR-partner voor opdrachtgevers en werknemers in regio Groot-Rijnmond.